Gama de servodrivere Digitax ST de la Control Techniques este optimizata pentru comanda servomotoarelor de curent alternativ fara perii (brushless). Gama Digitax ST este caracterizata de raspunsul dinamic deosebit, usurinta de utilizare si caracteristici de integrare flexibile. Digitax ST este perfect potrivit pentru utilizarea cu servomotoarele Unimotor HD, insa, datorita flexibilitatii pot fi utilizate cu o gama larga de servomotoare, indiferent de producator.

Gama Digitax ST cuprinde 4 variante de produs:

Digitax ST – Plus – Dispune de un controler de miscare integrat, optimizat pentru celulele de masini sau utilaje de inalta performanta ce necesita comunicatii in retele si sincronizari de precizie. Functiile de miscare si de comunicatii sunt configurate intr-un mediu flexibil de dezvoltare folosind blocuri de functii PLCopen. Capabilitatile de interconectare Fieldbus, Ethernet si conectivitatea I/O permite legarea cu alte componente de automatizare. Aplicatiile la care se preteaza acest tip de servodrivere includ: utilaje de imprimare, utilaje pentru ambalarje, sincronizare benzi transportoare, cutite zburatoare, cutite rotative.

Digitax ST – EZ Motion – Aceasta unitate ofera o solutie de sine statatoare pentru aplicatii de indexare si pentru aplicatii ce necesita sincronizarea miscarii. Acest lucru este realizat folosind o interfata unica de programare pentru PC care ghideaza pas cu pas utilizatorul prin programarea si configurarea servodriverului si pentru configurarea miscarii. Aplicatiile includ: masa de indexare, aplicatii pick&place, masini de ambalat etc.

Digitax ST – Indexer – Proiectat pentru aplicatii de pozitionare, Digitax ST – Indexer poate fi utilizat singur in dezvoltarea de aplicatii de pozitionare, avand inclus un controler de pozitie. Conectivitatea Fieldbus, Ethernet si gama larga de I/O permit conectarea la alte componente de automatizare. Aplicatiile posibile includ: masa de indexare, pozitionare rapida conveioare, masini de taiat la lungime, stantare etc.

Digitax ST – Base – Optimizat pentru controlul centralizat, Digitax ST – Base functioneaza ca un amplificator de controlere de miscare, PLC-uri de miscare si sisteme de miscare realizate cu PC industriale ce utilizeaza o gama larga de tehnologii de interfata digitale sau analogice. Aplicatiile posibile includ: ambalare, aplicatii pick&place, sisteme de depozitare adezivi, mese de taiere etc.

Software-ul de configurare, parametrizare, programare si monitorizare este furnizat gratuit de catre producator (Control Techniques).

Detalii tehnice si preturi gasiti pe site-ul magazinului nostru: www.componenteautomatizari.ro

Control Techniques Servo Drives

Control Techniques Servo Drives

CTSoft

CTSoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy