Unidrive M este o familie ce cuprinde 6 modele de convertizoare special concepute pentru aplicatiile industriale. Fiecare dintre acestea raspunde in mod specific aplicatiilor dumneavoastra, alegerea unuia sau altuia dintre aceste modele permitand integrarea facila a convertizorului in orice aplicatie si cu un raport pret / performanta optim.

Driverele de curent alternativ Unidrive M100 sunt convertizoare de uz general, cu pret de cost redus, insa de o calitate indiscutabila si avand performante deosebite pentru aplicatiile in bucla deschisa. Aceasta gama de convertizoare se produce pentru puteri de pana la 7,5 kW (0,25 kW ~ 7,5 kW) si se preteaza foarte bine aplicatiilor de tipul actionarilor de conveioare, ventilatoare, pompe si malaxoare.

Unidrive M200 (v. si www.componenteautomatizari.ro) este un model de convertizoare ce a fost special conceput pentru flexibilizarea integrarii in aplicatii ce presupun comunicatia intre echipamente prin protocoale industriale. Prin intermediul interfetei M200 SI, aceste convertizoare se pot usor interconecta in retele Ethernet, EtherCAT, PROFINET RT, PROFIBUS, CANopen si DeviceNet. Modulul adaptor AI-485 permite, de asemenea, utilizarea in retele Modbus RTU. Fata de Unidrive M100, gama de aplicatii pentru care se preteaza aceste convertizoare se extinde cu cele in care se impune si controlul de la distanta al convertizorului. Este, de asemenea, foarte important faptul ca acest model se produce pentru puteri de pana la 110 kW (0,25 kW ~ 110 kW). Unidrive M200 are performante superioare prin utilizarea algoritmului performant de comanda RFC-A (Rotor Flux Control).

Modelul de drivere Unidrive M300 este ideal pentru aplicatiile ce impun siguranta sporita. Ca urmare, aplicatiile tipice pentru acest tip de convertizoare sunt masinile de transportat, de debitat, utilajele specifice prelucrarii lemnului, masini-unelte si, in general, toate aplicatiile in care se impune o atentie sporita protectiei operatorilor umani. Algoritmul RFC-A conduce la o stabilitate maxima si, de asemenea, la un control sigur al motoarelor de inductie indiferent de putere (gama de puteri pentru Unidrive M300 este 0,25 kW ~ 110 kW). Interfata M300 SI de care dispune acest model de convertizoare permite integrarea intr-o gama larga de retele industriale si, de asemenea, extinderea numarului de intrari / iesiri.

In aplicatiile in care viteza de integrare, setare si diagnoza este importanta se preteaza foarte bine convertizoarele Unidrive M400. Acest model dispune de un afisaj LCD intuitiv ce permite vizualizarea completa si usor de inteles a textului. Unidrive M400 are integrat si un PLC care permite executia de secvente logice ce extind domeniul de aplicatii. Acest model poate fi echipat cu tastatura la distanta cu montaj rapid pe panou si clasa de protectie IP66. La fel ca si modelele Unidrive M200 si M300, Unidrive M400 permite extinderea functionalitatii prin utilizarea modulelor optionale ce se interfateaza prin portul SI. Unidrive M400 se produce pentru puteri de pana la 110 kW (0,25 kW ~ 110 kW).

Modelele Unidrive M600, respectiv Unidrive M700 reprezinta gamele de varf pentru familia Unidrive M. Unidrive M600 este alegerea perfecta pentru aplicatiile care necesita performanta ridicata atat pentru comanda motoarelor asincrone cat si pentru motoarele cu magneti permanenti. Modulele optionale SI-Encoder si SI-Universal Encoder transforma M600 in solutia optima pentru aplicatiile care necesita precizie si performante deosebite in controlul in bucla inchisa. Gama de puteri pentru aceste modele este mult mai larga, ambele modele acceptand motoare de pana la 2,8 MW (0,75 kW ~ 2,8 MW). Atat M600 cat si M700 au integrat un PLC ce permite executia de programe Engineering Control Studio (IEC61131-3) pentru extinderea capacitatilor de control. Spre deosebire de M600, Unidrive M700 permite si comanda servomotoarelor, iar portul Ethernet integrat ii extinde considerabil capabilitatile si capacitatile de interconectare.

 

Familia Unidrive M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy