Drivere STEP/DIR (impuls pas / directie), drivere programabile, drivere cu interfata pentru integrarea in retele de camp, drivere pentru integrarea in echipamentele proprii… toate in portofoliul firmei LAM Technologies.

Avand performante deosebite, driverele pentru motoare pas cu pas LAM Technologies se remarca si prin usurinta configurarii acestora prin intermediul aplicatiei Windows dezvoltata de producator si oferita gratuit.

Driverele pentru motoare pas cu pas de la LAM Technologies se impart in 3 grupe:

  • Driverele DS-10 / LS-10 / OS-10 / USD ce pot fi comandate clasic, prin semnale de tipul activare / impuls de pas / directie (EN/STEP/DIR) sau de tipul START / STOP; familia USD contine un numar mare de drivere ce permit intagrarea in echipamentele proprii prin montajul pe cablajul propriu.
  • Driverele programabile DS-30 ce permit rularea de aplicatii tip, aplicatii ce pot fi dezvoltate prin intermediul aplicatiei Windows furnizate gratuit.
  • Driverele DS-5X ce pot fi integrate in retele RS-485, RS-232 sau USB, protocolul fiind Modbus-RTU.

Intreaga gama de drivere DS permit montajul facil fiind prevazute cu sistem de prindere pe sin DIN de 35 mm.

Caracteristicile deosebite ale driverelor LAM Technologies sunt completate de un pret redus si de o fiabilitate excelenta a produselor.

Mai multe informatii referitoare atat la drivere cat si la motoarele pas cu pas produse de LAM Technologies puteti gasi si pe site-ul magazinului nostru: www.componenteautomatizari.ro.

Drivere motoare pas cu pas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy