Coordonatoarele de miscare Trio Motion permit controlul a pana la 128 de servomotoare sau motoare pas cu pas. Sistemele ce integreaza aceste echipamente pot fi sisteme de sine statatoare, cu un program propriu de evolutie a miscarii elementelor de executie sau pot opera in baza unor comenzi externe primite, de exemplu, de la un calculator.

Pe langa coordonatoarele de miscare, Trio Motion a dezvoltat o serie de echipamente (extensii I/O digitale si HMI) ce completeaza perfect un sistem ce are ca prim obiectiv obtinerea unor performante deosebite in miscare.

Pentru flexibilizarea sistemelor dumneavoastra de miscare, Trio Motion si-a canalizat dezvoltarea de echipamente astfel incat acestea sa fie compatibile cu majoritatea drivere-lor de pe piata.

Configurarea si programarea tuturor echipamentelor Trio Motion se face cu ajutorul unor pachete de programe furnizate gratuit. In afara acestor aplicatii ce permit programarea coordonatoarelor de miscare, Trio Motion a dezvoltat si distribuie in acelasi regim (gratuit) o serie de programe ce faciliteaza o gama larga de operatii specifice CAD / CAM.

Detalii legate de caracteristicile tehnice principale dar si legate de pret puteti obtine si de pe pagina magazinului nostru: www.componenteautomatizari.ro.

Trio Motion

Trio Motion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy